NYT SAMARBEJDE MED IBA I KOLDING

25.

AUGUST 2018

25. AUGUST 2018

FAKTA OM IBA:

IBA Erhvervsakademi i Kolding udvikler og tilbyder videregående uddannelser.

Alle IBAs uddannelser er godkendte under kontrol fra ministeriets. IBA er i skrivende stund ved at bygge et nyt campus med plads til både fuldtids- og videreuddannelser på Havneparken i Kolding. Det nye campus forventes indflytningsklar i sommeren 2019.

Erhvervsakademiet har samlet set 4.630 studerende hvert år.

De studerende er både danske og udenlandske, da IBA ønsker at skabe et spændende, attraktivt og internationalt miljø.

IBA har 130 fastansatte og 75 freelance-undervisere.

“Samarbejde er nøglen til succes”

Det er vores overbevisning at vi i kraft af den brede viden og stærke kompetencer vi besidder ift. beskæftigelse, skal indgå samarbejder der sikrer de bedst mulige rammer for vores kandidater. Uanset om det er henvisninger fra et jobcenter, i en outplacementløsning for en virksomhed eller som tilkøbt værdi på en uddannelse, så handler det om at vi skal placere os der hvor vi kan skabe værdi.

Når Videnpiloterne indgår samarbejde med en uddannelsesinstitution som IBA, så er det fordi vi ser store potentialer i uddannelsessektoren ift. sparring og vejledning af ledige i deres vej mod job.

IBA udbyder en lang række 6ugers selvvalgt og jobrettede kurser for ledige, og det er netop her vores samarbejde starter.

 

‘Leadership And Networking’

Med vores nye fælles forløb ‘Leadership And Netvorking’ tager vi en helt nyvinkel på 6ugers jobrettet-konceptet. Her bliver fokus, mere end noget andet, at den enkelte kandidat/elev på uddannelsen skal i ordinært job. Normalt har en 6ugers jobberettet uddannelse til formål at opkvalificere den enkelte indenfor et specifikt fag, så dennes muligheder for at finde et nyt job styrkes.

‘Leadership And Networking’ har vi med afsæt i akademifaget: ‘Ledelse I Praksis’, samtaleteknikker og individuel sparring og vejledning, har uddannelsen grundlæggende ét fokus: Kandidaten skal i job!

 

Du kan læse meget mere om uddannelsen HER.

Eller du kan downloade vores brochure HER.

 

KONTAKT OS

3 + 13 =

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435