Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/0/videnpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/0/videnpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/0/videnpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 VIKAR & REKRUTTERING | VIDENPILOTERNE

Den nemmeste vej til JOB & KANDIDAT

Find det her
 
Jobsøger?Virksomhed?
ANSAT

VORES YDELSER

VI HAR EKSPERTISEN OG KOMPETENCERNE

Dine ønsker og behov som virksomhed kan variere og derfor kan du både søge vikarer og rekruttere til fastansættelse hos Videnpiloterne.

LÆS MERE HER

MATCH, UDVÆLGELSE & ANSÆTTELSE

At matche, udvælge og ansætte nye medarbejdere kræver ofte mange resourcer. Videnpiloterne sikrer hele processen og indrager dig som arbejdsgiver, når vi mener at have det rette match.

OPRET VIRKSOMHEDS-PROFIL

KARRIEREVEJLEDNING FOR KANDIDATER

Når du registrerer dig som vikar eller kandidat til fastansættelse hos Videnpiloterne, tilbyder vi karrieresparring og rådgivning så vi, sammen med dig og din nye arbejdsgiver, sikrer det bedst mulige match.

OPRET KANDIDAT-PROFIL

Fremtidens rekruttering og jobsøgning

Hos Videnpiloterne følger vi med tiden og de mange udviklinger i en disruptiv branche. Vi tror på samarbejde og innovation indenfor beskæftigelse, og når derfor hurtigt og sikkert i mål, uanset om det er i samarbejde med kandidat eller virksomhed.

LÆS MERE HER

Videnpiloterne, Kandidat & virksomhed

Når du søger i samarbejde med Videnpiloterne er du sikret er lang række fordele.
Hos Videnpiloterne har vi mange års erfaring med alle aspekter af arbejdsmarkedet og sikrer, med stærke samarbejder, at du aldrig løber tør for muligheder. Dette gælder hvad enten du er Virksomhed, søgende vikarer eller fastansatte eller om du er kandidat med behov for sparring og vejledning i din jobsøgning.

Hos Videnpiloterne arbejder vi med alle aspekter af rekruttering, vikarservice, jobsøgning, uddannelse og sparring. Hvis du som kandidat sidder fast i din søgning, anbefaler vi at du deltager i vores gratis ugentlige PilotCafé, hvor netop jobsøgning er det overordnede emne.
Hvis du som Virksomhed søger nye medarbejdere er du hos Videnpiloterne udstyret med en full-service samarbejdspartner med adgang til 1000vis af ledige og jobsøgende kandidater med en bred vifte af kompetencer, til fordel for din vækst og omsætning.

Vil du høre mere ?

SAMARBEJDSPARTNERE

SAMARBEJDE

JOBS

Junior Front End Developer

Extra Space – San Jose, California – View Listing

Product Manager

Elegant Themes – San Francisco, California – View Listing

UX Researcher

Divi Corner – San Francisco, California – View Listing

{
 

VIRKSOMHEDER & KANDIDATER SIGER:

“Videnpiloterne har hjulpet os med at finde en medarbejder til at udføre tegneopgaver.
Det har været et rigtig godt samarbejde. Videnpiloterne har sat sig ind i hvilken type kandidat vi havde brug for, og resultatet har virkelig været spot on.

Jeg har brug for nogle, som har sat sig ind i, hvad min virksomhed har brug for, så vi ikke famler i blinde når vi skal finde en ny medarbejder.

Det har virkelig været et godt samarbejde med Videnpiloterne, hvor der har været stor forståelse for opgaverne og de kompetencer netop vi stod og manglede.


Jeg anbefaler Videnpiloterne ift. Rekruttering af nye medarbejdere, da jeg er sikker på, at der er mange i mit netværk som kan bruge Videnpiloterne positivt – specielt fordi de i sparer os for utrolig meget tid. Jeg har indtryk af, at videnpiloterne bruger rigtig meget tid på at lære deres kandidater at kende og det betyder meget for os som virksomhed. 

Matchet har været spot on, og det har betydet rigtig meget. “

Bo Bjørvik

Indehaver, 2B Connect

Videnpiloterne har været en stor hjælp da de tilbyder en mere fokuseret støtte til jobsøgningen med individuel sparring. Det har hjulpet mig til at styrke min søgning og med at genvinde min motivation til at blive ved med at søge og kigge mere positivt på situationen.

Sean Skov

Kandidat på forløb, i Herning

“Som beskæftigelsessagsbehandler, har jeg haft et dagligt samarbejde med Videnpiloterne i forhold til forsikrede ledige borgere.
Videnpiloternes indsats, har fungeret som et springbræt for ledige borgere, med behov for sparring, motivation og netværksetablering, til at opnå ordinær beskæftigelse. 
Den afsluttende progressionsrapport, som udarbejdes løbende under forløbet, har yderligere været medvirkende til, at identificere borgerens barrierer og ressourcer i forhold til den efterfølgende jobsøgning.  
Min oplevelse af samarbejdet med Videnpiloterne, i forhold til den ledige kandidat, har været yderst positivt med gode resultater for den enkelte ledige. 
Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra visiterede kandidater, om det høje engagement og den positive energi hos Videnpiloterne.
Jeg vil til enhver tid anbefale Videnpiloterne, da jeg oplever at der altid er resultat hos Videnpiloterne, enten i form af fast arbejde eller personlig progression” 

Lena Nydahl Villadsen

Beskæftigelsessagsbehandler, Jobcenter

Lige fra den første kontakt mellem JKS og Videnpiloterne i 2015, har samarbejdet været positivt og konstruktivt. Især når det gælder akut indsats, møder vi hurtig respons og handlekraft. Dette er kun muligt fordi vi kender til hinandens arbejde og har den åbenhed og tillid til hinanden som vi har.

Heidi Fuglsang

Kunde- og Personalekonsulent, JKS A/S

“Gennem mit forløb hos Videnpiloterne har jeg fået opbygget nye relationer og skabt et super godt netværk. Vi har i fællesskab fundet ud af, hvad det netop er jeg har brug for i forløbet, det har i det hele taget ladet mig se det at være jobsøgende med lidt andre øjne og hjulpet mig til at sætte mig et mere konkret mål.
-Tusinde tak for et fantastisk forløb i et spændende og givende miljø.”

Vivi Timm Sandgaard

Kandidat på forløb, Hos Videnpiloterne

“Jeg blev kontaktet af en konsulent fra Videnpiloterne som mente, at hun havde en kandidat som matchede ind i Eurofins. Det har nu været et godt samarbejde. 
Det er tydeligt, at Videnpiloterne har afklaret kandidaten så vedkommende var sat ind i hvad vi er for en virksomhed. Det har også været tydelig, at kandidaten har været motiveret og gerne vil de udfordringer/opgaver der blev lagt op til og det har været dejligt at se. Det er tydeligt at Videnpiloterne har brugt god tid på at vende opgaverne med kandidaten forinden. Jeg tror faktisk ikke jeg ville have “set” kandidaten hvis ikke Videnpiloterne havde taget kontakt. Det er klart Videnpiloterne der har åbnet op for muligheden og da vi er en virksomhed med fart på, har det været super at få en medarbejder der er top motiveret. 
Jeg vidste ikke så meget om om Videnpiloterne inden dette samarbejde. Jeg vidste ikke i havde alle slags profiler. Hvis der er nogle der spørger mig har jeg kun positivt at sige. “

Marianne Elsborg Ibsen

HR Manager, Eurofins

“Som kandidat hos Videnpiloterne har jeg gennemgået et intensivt jobsøgningsforløb. Ved min side har jeg hele vejen haft en engageret og kompetent konsulent. Igennem forløbet har jeg fået sparring, og skridt for skridt nået mine delmål og til sidst det endelige mål om af blive en del af arbejdsmarkedet.”

Louise Brink Rasmussen

Kandidat på forløbet 'Relation & Netværk'

Sparring til den moderne leder der vil videre….
Ud fra mine personlige præferencer gav karriererådgivningen hos Videnpiloterne mig den helt rette proaktive T2M sparring på innovative muligheder kombineret med stærke netværksrelationer.
Igennem målrettede dialoger og handleplaner, blev jeg lynhurtigt en del af et slagkraftigt netværk hvor fremdrift og min behov var i højsædet.
Videnpiloterne er det helt rigtige valg for Executives, mellem- og topledere som ønsker ligesindet sparring og personlig fremdrift.

Niels Toftgaard

Global Sales Director, Hydratech Industries

Success

KONTAKT OS

KONTAKT OS

13 + 3 =

HOVEDKONTOR

HOVEDKONTOR

HOVEDKONTOR

LOLLANDSVEJ 4A · 7400 HERNING
+45 2550 1900
info@videnpiloterne.dk

LOLLANDSVEJ 4A · 7400 HERNING
+45 2550 0020
info@videnpiloterne.dk

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Lollandsvej 4A, 7400 Herning  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435