SELVLEDELSE

PROFESSIONEL SPARRING OG VEJLEDNING
TILVALG TIL DIN 6 UGERS JOBRETTEDE UDDANNELSE 

VELKOMMEN TIL VIDENPILOTERNE´S SAMARBEJDE MED IBA & DIG

Vores mål er at være den bedst mulige samarbejdspartner for dig på vejen fra i dag til et godt job.

Videnpiloterne og IBA gør op med den traditionelle tilgang til ‘6 ugers jobrettet uddannelse’. Det er vores fælles mål, at flere personer i denne periode af deres ledighed overgår til selvforsørgelse. Derfor byder vi ind med et innovativt 6 ugers tilvalg til din uddannelse, hvor vi udover den faglige opkvalificering fra IBA også hjælper dig med at sikre dig den bedste vej i job gennem selvledelse.

På den måde optimerer vi på tiden, og den 6 ugers jobrettede uddannelse bliver en direkte vej til job.

Som kandidat hos Videnpiloterne vil du opleve, at vores helt grundlæggende værdi er at møde mennesker, hvor de er, og målet med forløbet er din selvforsørgelse. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kandidat – giver kvalificeret sparring og vejledning og arbejder i vores virksomhedsnetværk med at finde gode match til job.

Hvis du er dedikeret i din tilgang til uddannelsen, er der en rigtig god chance for, at du kommer i arbejde.

For dig vil SELVLEDELSE betyde:
At du kombinerer din opkvalificering og samtidig sætter fokus på, hvordan du får din faglighed sat i spil på #DetNyeArbejdsmarked.
Selvledelsesværktøjet bruges som grundlag for din bevægelse i job og praktiseres sideløbende med, at du tager din uddannelse. Selvledelsesværktøjet bliver bygget op af et ugentligt individuelt møde med din egen konsulent.

Der vil være fokus på, at du kan styre den proces, det er at opkvalificere dig, samtidig med at du tager retning mod dit næste job. Der vil også være fokus på, hvilke redskaber du har behov for i forhold til at komme i mål. Det kunne f.eks. være planlægning af indsats, så du kan optimere, effektivisere og understøtte din bevægelse. Der vil ligeledes være fokus på at få din nye viden implementeret i din jobsøgning – både i håndteringen af processen men også i, hvordan den skal sættes i spil hos en kommende arbejdsgiver.

Videnpiloterne støtter dig hele vejen, tror på dig og på, at du med en målrettet indsats kan skabe en bevægelse mod det job, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med det, der udfordrer dig, og vi deltager aktivt i din proces, så vi sammen kan sikre, at du opnå det mål, der er sat – nemlig at komme i ordinær beskæftigelse.

Når du starter i dit nye job, vil Videnpiloterne, som en ekstra service, igennem en 12 ugers periode løbende følge op på, hvordan det går dig. Skulle du mod forventning ikke gå i job i løbet af vores samarbejdsperiode, iværksætter Videnpiloterne en opfølgningsperiode på 4 uger.

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435