Deprecated: Required parameter $render_slug follows optional parameter $content in /customers/5/c/0/videnpiloterne.dk/httpd.www/wp-content/themes/divi-child/custom-modules/cbm.php on line 874 ER DU JOBCENTER ? | VIDENPILOTERNE
Vælg en side

FOR KOMMUNER OG JOBCENTRE

Videnpiloterne bygger på viden, erfaring, engagement – og frem for alt på et ærligt ønske om at gøre en blivende forskel for vores kandidater, kunder og virksomhedsnetværk. Vores samarbejdspartnere er virksomheder, jobcentre & kommuner, erhvervsråd, A-kasser og uddannelsesinstitutioner, og vores mål i alt hvad vi gør er at skabe jobåbninger og bygge bro mellem ledigt job og ledig kandidat – med det helt rigtige match.

Vi tror på ordinær beskæftigelse, og det er altid målet i vores forløb for jobparate ledige. Gode relationer og omfattende netværk sikrer vejen til kvalitet, og vores rekruttering er altid omkostningsfri for virksomhederne.

Kunden, virksomheden, samarbejdspartneren – og især den enkelte kandidat – skal altid have det bedste match, den bedste service og den bedste oplevelse hos Videnpiloterne.

RELATION & NETVÆRK

Vores grundlæggende forløb er et 8-12 ugers samtale- og jobformidlingsforløb for jobparate ledige (dagpenge/kontanthjælp), hvor både kandidat og konsulent sideløbende med samtalerne lægger en dedikeret indsats i at skabe gode jobmatch. Der er adgang til at arbejde i Videnpiloternes lokaler med computere og arbejdsborde på alle hverdage, og der er løbende adgang til egen konsulent for sparring og vejledning.

Gennem arbejdet med kandidatens kompetence- og kvalifikationsprofil, præsentationsmateriale og i høj grad ejerskab og motivation i processen, kombineret med matcharbejde i vores omfattende netværk af virksomheder, opnår vi rigtig gode succesrater.

Fokus er altid på ordinær beskæftigelse.

SPØRGSMÅL ? – KONTAKT CLAUS ALSØER PR. MAIL ELLER PÅ TLF: +45 4181 2121

ET UDPLUK AF VORES SAMARBEJDSPARTNERE