PRIVATLIVSPOLITIK & COOKIES

PRIVATLIVSPOLITIK:

For at kunne levere kvalitetsydelser indenfor rekruttering, sparring og vejledning indenfor jobsøgning eller ift. outplacement ydelser, vil der forekomme behov for at behandle persondata. Videnpiloternes privatlivspolitik er en forklaring på hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til.


Dataansvarlig:

Videnpiloterne ApS
Lollandsvej 4A
7400 Herning
Cvr: 38316435

 

 

 

Videnpiloterne og dine data:

Vi opbevarer og behandler persondata som du, et jobcenter eller en virksomhed, har udleveret ved henvisning til et af vores forløb.
Videnpiloterne indhenter disse persondata for at kunne efterleve vores kontrakt eller samarbejdsaftale med kunden som har henvist dig til os.
For at at kunne skabe en effektiv proces, hvor en virksomhed, gennem os finder en kommende medarbejder, skal vi helt naturligt indsamle oplysninger som kvalificerer dig som kandidat til den enkelte stilling/job.
Når du deltager i et forløb hos Videnpiloterne vil du forinden blive oplyst hvilke data vi indsamler, hvordan/hvornår du kan få indsigt og/eller få udleveret/slettet de indsamlede data. I forbindelse med denne del af din introduktion, vil du blive bedt om mundtligt samtykke hertil.

 

 

 

Opbevaring/sletning af data:

Vi bestræber os på at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke længere har nogen relevans, herefter opbevarer vi visse ikke-personrelaterede oplysninger permanent af hensyn til statistiske formål.

 

 

Dine rettigheder:

I forbindelse med opbevaring/behandling af dine data har du rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
  • Retten til at få indsigt i dine persondata.
  • Retten til at få fejlagtige data rettet.
  • Retten til at få dine persondata slettet.
  • Retten til at flytte dine persondata.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine data anvendes til direkte markedsføring.

Ovenstående håndteres ved henvendelse til Videnpiloternes DPO.
Hvis ikke det kræver en uforholdsmæssig indsats at rette/slette oplysninger, gøres dette ganske gratis, da vi ønsker at være åbne og gennemsigtige med håndtering af netop dine persondata. Videnpiloterne vedligeholder vore systemer således at dine data altid er beskyttet mod fejl, lækage eller anden skade.

-Du kan til enhver rette en klage til Datatilsynet HER.


 

 

Videregivelse af oplysninger:

Vi videregiver ikke persondata til tredjepart som; virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Videnpiloterne. Der kan dog være undtagelser i flg. tilfælde:

-Ekstern databehandling
Videnpiloterne opbevarer persondata hos underdatabehandlere, hvor der altid er indgået databehandleraftale med konkrete processer og altid i overensstemmelse med vores privatlivs- og persondatapolitikker.



-Personligt samtykke
Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Videnpiloterne, f.eks i forbindelse med søgning at job med dit cv, eller lignende, og kun hvis vi har dit personlige samtykke. Vores systemer kræver aktivt tilvalg for videregivelse af oplysninger.

-Af juridiske årsager
Vi udleverer i visse tilfælde personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Videnpiloterne, men altid hvis vi mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:

  • Overholde gældende lovgivning eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
  • At vi kan registrere, forhindre eller beskytte mod bedrageri, sikkerhedbrister eller i tilfælde af en fysisk hændelse eller nedbrud.
  • At holde Videnpiloterne eller offentlighedens rettigheder sikre, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen.

Vi kan i visse tilfælde dele anonymiseret data, med offentligheden og samarbejdspartnere.

-vi kan f.eks. dele statistikker og tendenser ift. demografi og resultater.

 

Datasikkerhed:

Vi arbejder hårdt for at beskytte Videnpiloterne, vores kandidater og samarbejdspartnere mod ulovlig adgang, offentliggørelse eller angreb på persondata.
Videnpiloterne har generelt iværksat følgende tekniske og organisatoriske tiltag:

  • Overvågning på alle it-systemer.
  • Daglig backup af alle persondata.
  • Adgangskontrol på alle it-systemer.
  • Databehandleraftaler med underdatabehandlere.
  • Tavshedserklæringer med personale.
  • Gennemførsel af risikovurdering og dokumentation på alle systemer til behandling af persondata, for at kunne sikre gennemsigtighed for sikkerheden af data.


Har du spørgsmål, eller behov for yderligere information, er du meget velkommen til at henvende dig til vores dataansvarlige på dpo@videnpiloterne.dk

COOKIES:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer på din computers harddisk. Den kan for eksempel indeholde tekst, tal eller datoer, men indeholder ingen personlige oplysninger. De informationer, vi modtager, er derfor anonyme.

Hvad bruger vi cookies til?

På Videnpiloternes hjemmeside anvender vi cookies til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

På den måde kan vi blandt andet få oplysninger om, hvor lang tid du besøger vores hjemmeside, hvilke sider du har læst, hvilken browser du benytter, og om du har besøgt hjemmesiden før. De indsamlede informationer bruges altså udelukkende til at danne en statistisk oversigt over brugen af vores hjemmeside.

Når du benytter hjemmesiden, erklærer du dig samtidigt indforstået med vores brug af cookies til ovennævnte formål.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornys for hver gang, du besøger hjemmesiden.

Sletning af cookies

De fleste browsere lader dig slette cookies fra din harddisk. Afhængigt af hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktion få information om, hvordan du sletter cookies, og hvordan du eventuelt blokerer for dem. Hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Yderligere information

Du kan finde meget mere information om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

SAMTYKKEERKLÆRING:

 

Ved at afgive samtykke i kontaktformularen, giver du samtykke til at Videnpiloterne må bruge mine oplyste kontaktdata til at:

Sende mig emails med svar på indtastede spørgsmål, eller forrespørgsel på information.

Jeg er hermed bekendt med, at der benyttes eksterne leverandører, som håndterer og opbevarer mine informationer.

Med dettegiver jeg samtykke til, at Videnpiloterne og evt. underdatabehandlere må gemme disse indsamlede data, og at disse data således bliver personhenførbare og at de dermed er omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er hermed gjort bekendt med, at jeg, til enhver tid, kan få indsigt i de data som Videnpiloterne opbevarer om mig, og at jeg kan tilbagekalde samtykket, ved at rette direkte henvendelse til Videnpiloterne.
Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve evt. fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne, under den gældende lovgivning herom, er opfyldt.

*Se også gerne Videnpiloternes Privatlivspolitik ovenfor.

KONTAKT OS

KONTAKT OS

10 + 9 =

HOVEDKONTOR

HOVEDKONTOR

HOVEDKONTOR

LOLLANDSVEJ 4A · 7400 HERNING
+45 2550 1900
info@videnpiloterne.dk

LOLLANDSVEJ 4A · 7400 HERNING
+45 2550 0020
info@videnpiloterne.dk

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Lollandsvej 4A, 7400 Herning  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435