PRIVAT FORLØB

SPECIALIST HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING
GIVER DIG ET FORSPRING PÅ ARBEJDSMARKEDET 

PRIVAT FORLØB

Er du klar til dit næste job, men er i tvivl om, hvordan du kommer videre med din karriere – så er et privat forløb noget for dig. På forløbet arbejdes der med strategisk fokus på at lande dit næste job, udenom løntilskud og praktikker – altså den direkte vej. Der er en SPECIALIST klar til at være din forlængede arm i jobsøgningen – din sikkerhed for, at du får konkrete værktøjer til at lande dit næste job.

FORLØBETS VARRIGHED

Forløbet afvikles over 8 uger med møde minimum en gang om ugen. Møderne vil typisk tage omkring 45 minutter. Der vil desuden være mulighed for sparring omkring indsatsen mellem møderne. 

Videnpiloterne støtter dig hele vejen – tror på dig og tror på, at du gennem en målrettet indsats kan skabe en bevægelse mod det job, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med det, der udfordrer dig, og Videnpiloterne deltager aktivt i din proces, så vi sammen kan sikre, at du når det mål, der er sat – nemlig at komme i ordinær beskæftigelse.

Når du starter i dit nye job, vil Vindepiloterne som en ekstra service igennem en 12 ugers periode løbende følge op på, hvordan det går dig.

Skulle du imod forventning ikke gå i job i løbet af vores forhåndsfastsatte samarbejdsperiode, så iværksætter vi opfølgningsperiode på 4 uger.

PÅ FORLØBET FÅR DU

  • En sparringspartner, der til daglig er aktiv i erhvervslivet eller har en solid ballast fra det private arbejdsmarked og, som møder dig der, hvor du er.
  • En ny tilgang til dit præsentationsmateriale, som tager udgangspunkt i en faglig vurdering af, hvordan dine kompetencer kan sættes i spil på “Det Nye Arbejdsmarked”, og hvordan dine kvalifikationer skal sættes i spil til lige præcis det job.
  • Personlig branding igennem de tiltag, som matcher dit udgangspunkt og en viden om, hvilke muligheder, der er for at inddrage nye tiltag, som understøtter din bevægelse.
  • Strategisk tilgang til processen med udgangspunkt i både teoretisk og praktisk erfaring, der desuden giver dig en ballast i at tilgå opgaverne i dit kommende job fra flere vinkler.
  • Udadvendt virksomhedsrettet fokus, der tager afsæt i, hvordan arbejdsmarkedet agerer lige nu og med mulighed for at blive en del af et professionelt virksomhedsnetværk.
  • Egen plan med konkrete målsætninger om, hvordan du bedst kommer i spil i konkrete stillinger, og hvordan du fremadrettet opnår dine karrieremål.

PRIS: 14.995 Kr. inkl. moms

 

 

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435