OM OS

VI ER TIL FOR DEN ENKELTE KANDIDAT
MEN ÅBNE FOR SAMARBEJDE MED ALLE

OM OS

Videnpiloterne er en landsdækkende specialistvirksomhed, som har fokus på #DetNyeArbejdsmarked.

Vi er opdaterede på virksomhedernes reelle behov og er førende på den viden, der skal til for at hjælpe vores kandidater videre i deres arbejdsliv. Vi skaber bevægelse hos den enkelte, så de kan nå deres mål her og nu – og på sigt – dermed skaber vi også værdien for virksomhederne.

At være Videnpilot er lig med at gøre noget andet. Diversiteten er stor, hvilket vi i det daglige arbejde bruger aktivt – både helt pragmatisk, og når vi sætter et skarpt strategisk fokus op. Dette – for hele tiden at sikre, at der er en høj grad af rummelighed og en samlet bred fælles viden, der kan komme vores kandidater til gode.

Når vi samarbejder med kandidaterne, har vi smidt alle kasserne væk og sætter fokus på målet, fordi vores tro på succes er afgørende for kandidatens succes.

Vi bygger på viden, erfaring, engagement – og frem for alt – på et ærligt ønske om at gøre en blivende forskel for vores kandidater.

Vi er ikke den typiske leverandør og samarbejdspartner indenfor beskæftigelse. Vi repræsenterer kandidaten og vores mål er, for hver og én, at skabe bevægelsen i job på #DetNyeArbejdsmarked.

Vi er kort fortalt: mennesker – der arbejder med mennesker

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

 

 

VISIONER OG MISSIONER KAN VÆRE GODE PEJLEMÆRKER FOR MANGE VIRKSOMHEDER, NÅR DE SKAL POSITIONERE SIG PÅ ET MARKED – VORES FOKUS ER PÅ MENNESKER, OG DERFOR HAR VI VALGT AT TAGE UDGANGSPUNKT I 5 DOGMER

DISSE ER FUNDAMENTET I VORES VÆRDISÆT OG HELT AFGØRENDE FOR, HVORDAN VI MØDER VORES KANDIDATER.

1. At hjælpe den enkelte til at nedbryde egne barrierer og turde se sig selv som aktivt deltagende samfundsborger med fremtidsdrømme og værdi.

2. At skabe langtidsholdbar afklaring og motivere til udvikling, der øger den enkeltes drive og målretning mod økonomisk og  personlig selvstændighed som selvforsørgende.

3. At manifestere en stærk følelse af ejerskab hos den enkelte ift. processen fra ledig til selvforsørgende;at hjælpe den enkelte til at skabe egne realistiske målsætninger og et stærkt ønske om at leve op til dem.

4. At bevidstgøre den enkelte om interne og eksterne processer ift. vejen fra ledighed til beskæftigelse.

5. At synliggøre og skabe den hurtigst mulige vej til ordinær beskæftigelse eller uddannelse.

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435