LEDELSE
I PRAKSIS

 

HER ER DINE NYE MULIGHEDER

VELKOMMEN HOS VIDENPILOTERNE & DANIA ERHVERVSAKADEMI

*Ledelse I Praksis* er i samarbejde med Dania. Et samarbejde hvor vi gør vi op med den traditionelle tilgang til den ‘6 ugers jobrettede uddannelse’.  Vi byder ind med en innovativ uddannelse, hvor vi udover den faglige opkvalificering, også sikrer din selvforsørgelse. På den måde optimerer vi på tiden, og uddannelse bliver din direkte vej til job.

Videnpiloterne er en privat virksomhed, der samarbejder med Jobcentre og Uddannelsesinstitutioner, omkring formidling af job og uddannelse til ledige. Vores primære fokus og målsætning er altid ordinært job.

Vores kunder og samarbejdspartnere oplever, at vejen til succes, ligger i mødet med den enkelte, individuelt hvor de er, så vi kan give kvalificeret sparring og vejledning til både kandidat og virksomhed og dermed sikre gode match til job.

 

LEDELSE I PRAKSIS:

Forløbet er for dig, som har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Du har måske en faglig uddannelse og har prøvet meget forskelligt, som endnu ikke har ført dig i mål. Uddannelsen er for dig, som vil sætte dine kompetencer i spil over for virksomhederne, inden for eksempelvis logistik, økonomi og regnskab, sociale medier, kommunikation i praksis, eller noget helt andet.

Uddannelsen har et særligt fokus på selvledelse, som blandt andet kan gøre dig bevidst om dine kompetencer og din jobprofil. Du lærer hvordan du kan kommunikere med din kommende arbejdsgiver på en måde, som kan føre dig i job. Du får forståelse for, hvilke krav din kommende arbejdsgiver kan have til dig og omvendt. Du forbedrer din evne til effektivt at analysere de enkelte situationer, som du kan bruge såvel i jobsamtaler som i dit fremtidige job. Du vil i løbet af uddannelsen arbejde med en opgave, som blandt andet omhandler din håndtering af søgningen hen imod jobbet.

FOKUS PÅ JOB:

Som en del af uddannelsen vil du modtage individuel sparring i forhold til din vej tilbage i job. Derudover bliver du udfordret gennem praktiske opgaver, som løbende udvikler din nuværende og nye viden. På den måde finder vi sammen dine styrker og de områder, vi med fordel kan bygge mere på for at du kommer bedst i mål.

SPØRGSMÅL ?

Gitte Eggert

Gitte Eggert

Operativ Chef

Kontakt:
T:   +45 2550 0020
M:  geg@videnpiloterne.dk

NÆSTE OPSTART

SKIVE: 25.02.2019

HOBRO: 26.02.2019

 

Målgruppe:
Videnpiloternes ‘Ledelse I Praksis’, er for dig der er jobsøgende
og har brug for konkrete værktøjer og viden om, hvordan
du kan håndtere din proces hen imod jobbet.

Opbygning:
Uddannelsesforløbet er en blanding af én til én samtaler,
diskussioner, praktiske øvelser, gruppeopgaver og korte
oplæg, som du kan bruge direkte i din hverdag.

Du lærer om:
• Ledelse og selvledelse
• Ledelsesteori
• Personlig lederstil og udvikling
• Kommunikation
• Lærings- og udviklingsprocesser
• Konflikthåndtering

Få mere info i vores brochure HER.

PRAKTISK INFO:

ADGANGSKRAV

For at blive optaget på uddannelsen kræves en af følgende:

  • en relevant erhvervsuddannelse (se studieordning for specifikationer)
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som de tre førstnævnte.

Derudover kræves minimum to års relevant erhvervserfaring, der er opnået efter eller sideløbende med adgangsgivende uddannelse.

Der kan i enkelte tilfælde gives kompensation for ikke at opfylde de formelle adgangskrav. Det kan kun ske i de tilfælde, hvor Erhvervsakademi Dania ud fra en konkret og individuel vurdering skønner, at du har forudsætninger, som svarer til adgangskravene.

INFO TIL LEDIGE

I udgangspunktet kan du som ledig deltage i uddannelsen under forudsætning af, at du i øvrigt opfylder adgangskravene. Der er ingen begrænsninger i forhold til om du som ledig kan tage uddannelsen, det skal dog bevilliges af din a-kasse eller dit jobcenter.

Vi oplever at kommunernes jobcentre og a-kasser har forskellige muligheder for at bevillige uddannelse til ledige. Vores råd er derfor at du er grundig i arbejdet med at få jobcentret til at bevillige dig en uddannelse.

Er du faglært eller har du en kort videregående uddannelse?
Er du faglært, eller har du en kort videregående uddannelse (KVU) kombineret med en erhvervsfaglig uddannelse, har du ret til ét 6 ugers jobrettet uddannelsesforløb eller kursus fra 1. ledighedsdag.

Har du en længere videregående uddannelse?
Har du har en mellemlang- eller længerevarende uddannelse kan du deltage i uddannelsen, hvis du får det bevilliget af dit jobcenter.

 

EKSAMEN

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen.

Du vil automatisk blive tilmeldt eksamen på faget. Du kan læse mere om reglerne for eksamen i eksamensreglementet.

Du har som udgangspunkt 3 forsøg til at bestå en eksamen, og ønsker du et evt. 4. forsøg, skal du søge dispensation om det.

Når deltagergebyret er betalt, har du samtidig betalt for op til 3 eksamensforsøg hvis nødvendigt. Hvis du ikke deltager i den planlagte eksamen for faget, har du automatisk brugt ét forsøg og har dermed kun 2 tilbage.

Har du ikke mulighed for at deltage i den planlagte eksamen pga. sygdom, skal du kontakte os hurtigst muligt og senest samme dag som selve eksamen. Vær opmærksom på at du kan blive bedt om at aflevere en lægeerklæring, hvis det ikke skal tælle som et forsøg. Du kan kun gå til en ny eksamen, såfremt du ikke består eller ikke deltog i den oprindelige eksamen.

Hvis du skal til eksamen på et andet tidspunkt end den dag, der er planlagt på faget, skal du være opmærksom på, at eksamen kan blive afholdt et andet sted end oprindeligt, og at næste eksamensmulighed afhænger af gennemførelse af faget på et senere tidspunkt.

Efter bestået eksamen får du tilsendt et officielt eksamensbevis til din e-boks.

Sparring til den moderne leder der vil videre….
Ud fra mine personlige præferencer gav karriererådgivningen hos Videnpiloterne mig den helt rette proaktive T2M sparring på innovative muligheder kombineret med stærke netværksrelationer.
Igennem målrettede dialoger og handleplaner, blev jeg lynhurtigt en del af et slagkraftigt netværk hvor fremdrift og min behov var i højsædet.
Videnpiloterne er det helt rigtige valg for Executives, mellem- og topledere som ønsker ligesindet sparring og personlig fremdrift.

Niels Toftgaard

Global Sales Director, Hydratech Industries

VIDENPILOTERNE

VI DÆKKER HELE LANDET!

HERNING

Hovedkontor/Administration:

Lollandsvej 4A
7400 Herning
T: +45 2550 0020
M: info@videnpiloterne.dk

Herning:

Lollandsvej 4A
7400 Herning
T: +45 2550 0020
M: herning@videnpiloterne.dk

KOLDING

 

Videnpiloterne:

Centervej 2B, 1. th
Bramdrupdam
6000 Kolding
T: +45 2550 1900
M: kolding@videnpiloterne.dk

AARHUS

Videnpiloterne:

Egsagervej 16
8230 Åbyhøj
T: +45 2550 1900
M: aarhus@videnpiloterne.dk

HERLEV

Videnpiloterne:

Hørkær 16, 2. sal
2730 Herlev
T: +45 2550 1900
M: herlev@videnpiloterne.dk

KONTAKT OS

KONTAKT OS

11 + 8 =

HOVEDKONTOR

HOVEDKONTOR

HOVEDKONTOR

LOLLANDSVEJ 4A · 7400 HERNING
+45 2550 1900
info@videnpiloterne.dk

LOLLANDSVEJ 4A · 7400 HERNING
+45 2550 0020
info@videnpiloterne.dk

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Lollandsvej 4A, 7400 Herning  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435