(Arkiv) Som udgangspunkt skal alle ledige møde fysisk til samtaler på jobcentret i København, skriver forvaltningen i en mail til NB-Beskæftigelse.
(Arkiv) Som udgangspunkt skal alle ledige møde fysisk til samtaler på jobcentret i København, skriver forvaltningen i en mail til NB-Beskæftigelse. – Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Mens en lang række kommuner fastholder digitale samtaler med en stor gruppe ledige borgere, foretrækker hovedstadskommunen fysisk fremmøde, skriver beskæftigelsesforvaltningen til NB-Beskæftigelse.

Af Helle Schøler Kjærhelle@nb-medier.dk

“Vi prioriterer de fysiske samtaler frem for de digitale og telefoniske samtaler, så vidt det er muligt,” skriver Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i et svar til NB-Beskæftigelse.

I modsætning til en række andre kommuner, der fortsætter med digitale samtaler og tager udstrakte hensyn til især ledige, der er i risiko for alvorlige sygdomsforløb, hvis de bliver smittet med covid-19, har Københavns Kommune besluttet, at alle ledige skal møde fysisk på jobcentret.

“Vi gør det naturligvis med hensyn til de gældende retningslinjer fra Sundhe…

 

Læse hele artiklen fra NB Beskæftigelse her