EXECUTIVE FORLØB

PROFESSONEL SPARRING & 
RÅDGIVNING OMKRING KARRIERE

EXECUTIVE FORLØBET 

Videnpiloterne Executive tilbyder faglig sparring og karriererådgivning for direktører, topchefer og ledere.

Vi udfordrer personlige strategier og tilgange til jobsøgningen, også i forbindelse med karriereskifte. Positiv forandring i processen kræver helt konkrete mål, en klar strategi og god sparring – dette sikrer Videnpiloterne Executive.

Der er ikke to kandidater eller karriereforløb der er ens, og derfor bliver Videnpiloternes Executive Karriererådgivning individuelt tilrettelagt og skræddersyet individuelt, efter ønsker, kompetencer og muligheder, og vi følger kandidaten gennem hele processen, med sparring og vejledning – helt i mål – og derfor med 100% succes.

 

 

Sparring til den moderne leder der vil videre….
Ud fra mine personlige præferencer gav karriererådgivningen hos Videnpiloterne mig den helt rette proaktive T2M sparring på innovative muligheder kombineret med stærke netværksrelationer.
Igennem målrettede dialoger og handleplaner, blev jeg lynhurtigt en del af et slagkraftigt netværk hvor fremdrift og min behov var i højsædet.
Videnpiloterne er det helt rigtige valg for Executives, mellem- og topledere som ønsker ligesindet sparring og personlig fremdrift.
Niels Toftgaard

Global Sales Director, Hydratech Industries

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435