IBA + VIDENPILOTERNE
= DEN BEDSTE VEJ TIL JOB

FAKTA OM IBA:

IBA Erhvervsakademi i Kolding udvikler og tilbyder videregående uddannelser.

Alle IBAs uddannelser er godkendte under kontrol fra ministeriets. IBA er i skrivende stund ved at bygge et nyt campus med plads til både fuldtids- og videreuddannelser på Havneparken i Kolding. Det nye campus forventes indflytningsklar i sommeren 2019.

Erhvervsakademiet har samlet set 4.630 studerende hvert år.

De studerende er både danske og udenlandske, da IBA ønsker at skabe et spændende, attraktivt og internationalt miljø.

IBA har 130 fastansatte og 75 freelance-undervisere.

‘DEN BEDSTE VEJ TIL JOB’

Hvordan får vi hurtigst og sikrest sikret vejen for ledige til job?

Som noget helt nyt kan alle der er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse nu, helt gratis, føje et sparrings- og vejledningsforløb hos videnpiloterne til deres uddannelse.
Med opkvalificeringen på en uddannelse hos IBA og et sideløbende, jobrettet forløb hos Videnpiloterne øges den lediges chance for at lande jobbet kraftigt!

Videnpiloterne har gennem de sidste 4 år haft over 1500 langtidsledig kandidater gennem et jobrettet forløb, hvoraf 57%, inden for forløbets varighed, har landet et nyt job.

Videnpiloternes succesrate sammensat med IBAs opkvalificerende uddannelse, giver en kraftigt øget chance for det eneste reelle mål: At ALLE kandidater skal sikres ordinær beskæftigelse.

 

“Samarbejde er nøglen til succes”

Det er vores overbevisning at vi i kraft af den brede viden og stærke kompetencer vi besidder ift. beskæftigelse, skal indgå samarbejder der sikrer de bedst mulige rammer for vores kandidater. Uanset om det er henvisninger fra et jobcenter, i en outplacementløsning for en virksomhed eller som tilvalgt værdi på en uddannelse, så handler det om at vi skal placere os der hvor vi kan skabe værdi.

Når Videnpiloterne indgår samarbejde med en uddannelsesinstitution som IBA, så er det fordi vi ser store potentialer i uddannelsessektoren ift. sparring og vejledning af ledige i deres vej mod job.

IBA udbyder en lang række 6 ugers selvvalgt og jobrettede kurser for ledige, og det er netop her vores samarbejde starter.

Du kan læse meget mere om forløbet HER.

SPØRGSMÅL?:

Gitte Eggert

Gitte Eggert

Operativ Chef

Kontakt:
T:   +45 2550 0020
M:  geg@videnpiloterne.dk

KONTAKT OS

14 + 7 =

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435