#DenAnonymeJobtelefon

GRATIS SPARRING OM DIN JOBSØGNING
MED EN AF VORES SPECIALISTER

ET TILBUD TIL ALLEDER ØNSKER AT ÆNDRE PÅ DERES JOBSITUATION!

Videnpiloterne åbnede sidst i 2019 op for gratis sparring og rådgivning via #DenAnonymeJobtelefon, så ledige kan få individuel vejledning af en specialist indenfor beskæftigelsesområdet.

Muligheden har fået en varm velkomst, og rigtig mange jobsøgende har taget imod tilbuddet om at ringe helt uforpligtende og få vendt deres situation med en specialist.

Der rådgives om CV og ansøgning, strategiske tiltag i den enkeltes jobsøgning, som matcher deres kompetencer, målsætninger og branche, vejledning om karriereskifte og brancheskifte, anvendelse af sociale medier i jobsøgningen, planlægning af tiltag mv.

Vores specialister tager altid udgangspunkt i den enkeltes problemstillinger og stiller skarpt på, hvor deres fokus skal være her og nu, og hvordan de kan planlægge deres vej mod det næste og fremtidige jobs. Der er ligeledes fokus på at finde motivationen frem hos den ledige og give dem troen på, at de selv kan facilitere processen – med udgangspunkt i de kompetencer, de allerede har til rådighed.

Specialisterne kan også hjælpe med at pege på, om det ville gavne den ledige at tage opkvalificerende kurser eller uddannelser, og hvilke, der vil understøtte den bevægelse, der ønskes.

VI TROR PÅ DIG!

Vi er her for dig, fordi vi tror på dig.

Tøv ikke med at kontakte os, vi er klar til at hjælpe alle – Ligegyldigt hvilken stilling du søger, så er vi klar til at sætte os ind i din situation og komme med råd og vejledning til, hvordan du kommer videre – altid med udgangspunkt i dig.

Der er løbende opslag på både Facebook og LinkedIn om åbningstider og telefonnummer – så følg os der.

Videnpiloterne følger et ledelsessystem for informationssikkerhed,
under standarten for ISO/IEC 27001.

PRIVATLIVSPOLITIK

Videnpiloterne ApS  ·  Esagervej 16, 8230 Aarhus  ·  info@videnpiloterne.dk ·  +45 2550 0020  ·  cvr: 38316435